Osoite
Henttaan puistokatu 6, Espoo
Aukioloajat
Ma - Pe: 10 - 19
La: 10 - 17

Kosmetologi käyttää erilaisia kaunistamisen tekniikoita ja laitteita tukemaan ihon tai vartalon hyvinvointia ja terveyttä. Haluamme myös ylläpitää sellaista ympäristöä, mikä voimaannuttaa ja rohkaisee asiakkaitamme jokaisella elämän osa-alueella.


Mikä on SKY Kosmetologi?

Sky-Kosmetologi on koulutettu ihonhoitoalan ammattilainen, joka on sertifioitu kosmetologi. Suomessa ainoastaan SKY-nimike takaa sen, että kosmetologi on koulutettu ammattilainen.

Mitä hoitoja tarjoatte?

Tarjoamme ihania hemmottelu- ja rentoutushoitoja sekä naisille että miehille. Hoitoihimme kuuluvat erilaiset kasvohoidot, jalkahoidot, lymfaattiset hoidot ja karvojen poistot. Lisäksi teemme useampaa erilaista rentouttavaa hierontaa: Kuumakivihierontaa, bambuhierontaa sekä aromahierontaa eteerisillä öljyillä. Kaikki hoidot tehdään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Erityiset kauneudenhoitolaitteet

Käytämme useimpia vartalo- ja ihonhoitolaitteita. Tarjoamme timanttihiontaa ja ultraäänihoitoja. Edistämme oikeita tekniikoita, tavoitteellista lähestymistapaa ja kohdennettuja hoitoja, jotta tulokset olisivat näkyviä ja pysyviä. Kosmetologimme ohjaavat myös oikeanlaiseen koti-ihonhoitoon. Kotihoidon avulla voi tukea kokonaisvaltaista ihonhoitoa ja saada huomattavasti parempia tuloksia jokaisesta hoitokerrasta.