Osoite
Henttaan puistokatu 6, Espoo
Aukioloajat
Ma - Pe: 10 - 19
La: 10 - 17

Visiomme

On olla yritys, joka houkuttelee, palkitsee ja ylläpitää ammattitaitoista henkilökuntaa. Pyrimme tulevaisuudessa lisäämään fysioterapeutin, ravintovalmentajan ja Personal Trainerin asiantuntijatiimiimme. Tiloissamme toimii hierojan ja kosmetologin lisäksi kaksi naprapaattia.

Filosofiamme

Espoon Parantavat Kädet tarjoaa laadukkaita hyvinvointipalveluita kaikenikäisille.

Henkilöstömme käy jatkuvasti koulutuksissa ammattitaitonsa ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Koulutus takaa, että asiantuntijamme ymmärtävät ja toteutavat parhaita kauneushoitoja ja kiistattomasti toimivia hierontatekniikoita kaikentyyppisille ihmisille.

Tehtävämme

Olemme tiimi ammattilaisia, terveydenhuollon ja kauneudenhoidon osaajia. Haluamme auttaa sinua voimaan paremmin ja tuntemaan olosi kauniiksi ja terveeksi.

Laatu

Tavoitteellinen lähestymistapamme hyvinvointiin auttaa sinua saamaan hoidostasi parhaimman mahdollisen tuloksen. Oli tavoitteesi sitten mikä tahansa, haluamme auttaa sinua saavuttamaan ne.

Vaikutuksen kesto

Tarjoamme sinulle hoitoa kauniissa hoitolassamme ja saat tarvittaessa lisäohjeita myös kotiin. Hoitajan ja sinun välisen hyvän yhteistyön ansiosta, hoidon vaikutukset voivat jatkua myös kotona.

Asiakaslähtöisyys

Me laitamme ammattitaitomme likoon jokaisen asiakkaan hyväksi. Me kaikki tarvitsemme aikaa itsellemme jolloin voimme purkaa stressiä ja rentoutua arjen kiireiden ja perhe-elämän hektisyyden keskellä ilman syyllisyyttä. Meillä kaikilla on oikeus terveyteen ja onneen. Jokainen hoitoihimme tuleva asiakas on arvokas ja välitämme hänestä juuri sellaisenaan kun hän on.

image-divider

Meidän Spesialistit

Juha Österlund

Juha Österlund

Lisensoitu Hieroja

Valitsin hierojan uran koska tiesin että haluan auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa hyväksi ja osaan erinomaiseti löytää ja hoitaa heidän epämukavuutensa juurisyyt ...

Lue lisää