Osoite
Henttaan puistokatu 6, Espoo
Aukioloajat
Ma - Pe: 10 - 19
La: 10 - 17

Jos et ole ennen käynyt hieronnassa, sinulla saattaa olla kysyttävää. Tässä on muutamia yleisimpiä kysymyksiä hieronnasta Älä epäröi otaa yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää. Autamme mielellämme.

Mikä on koulutettu hieroja?

”Koulutettu hieroja” on suojattu ammattinimike, jota voi käyttää vain henkilö, joka on saanut tämän pätevyyden. Hierojan pätevyys voi tarkistaa Valviran ylläpitämän sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä.

Kuinka monta tapaamista tarvitsen?

Hoitojen määrä vaihtelee ongelman ja yksilön mukaan. Perusteellisen arvioinnin jälkeen hieroja keskustelee hoitosuunnitelmasta, joka kohdistuu aiemmin sovittuihin hyvinvointitavoitteisiin.

Miten minun tulisi pukeutua?

Jos hoidamme käsiäsi, sinua ei pyydetä riisuutumaan, mutta jos hoidamme alueita, jotka vaativat riisuutumista kuten selkääsi, on hyvä pukeutua sellaisiin vaatteisiin, mitkä on helppo riisua pois ja pukea päälle. Alueet, joita ei hoidon aikana käsitellä, peitetään.

Täytyykö minun saada lääkäriltä lähete?

Ei, hieroja voi arvioida ja hoitaa ilman lääkärin lähettettä. Hieronta ei sovellu henkilöille, joilla on vakavampia taudinkuvia esimerkiksi syöpä. Jos olet epävarma, kysy lääkäriltäsi tai lähetä meille viesti. Autamme mielellämme.

Miten varaan ajan?

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse (+358 50 442 2313 ​) tai käyttää yhteydenottolomaketta sivullamme. Vaihtoehtoisesti voit käyttää nopeaa ja helppoa online-varaussivua, joka on suositeltavin vaihtoehto.

Hoidon kesto riippuu hyvinvointitavoitteistasi, sairauden vakavuudesta, aiemmasta sairaushistoriastasi ja muista tekijöistä. Hieroja varmistaa keskustelemalla kanssasi, että saavutat hoitotavoitteesi. Hän tekee myös uudelleenarviointeja, jotka auttavat arvioimaan edistymistäsi.

Hoidamme ihmisiä monenlaisilla vaivoilla, joista yleisimpiä ovat: työn tai vapaa-ajan rasitukset ja kiputilat, erityyppiset päänsäryt ja migreeni. Hieronnasta on apua myös esimerksi korkeeseen verenpaineeseen, nivelreumaan, urheiluvammoihin, väsymykseen ja stressiin. Keskustele hierojasi kanssa ja selvitä voiko hieronnasta olla apua vaivaasi.

Kyllä, Espoon Parantavat Kädet hyvinvointikeskuksessa on ammattihierojia. Hierojan pätevyys voi tarkistaa hänen nimellään Sosiaali- ja terveysalan kansallisen valvontaviranomaisen (Valvira) rekisteristä.


<p class="p1">Tällä hetkellä KELA-korvausta ei voi saada hierontaan. Toivottavasti tulevaisuudessa hieronta lisätään KELA-korvauksen piiriin.</p>

Soita meille numeroon +358 41 318 1231 peruuttaaksesi tai muuttaaksesi varaustasi. Pyydämme ystävällisesti että teet tämän vähintään 24 tuntia ennen hoitoasi. Muussa tapauksessa perimme täyden maksun peruuttamattomasta ajasta.

Tässä on kosmetologi hoidoista yleisimpiä kysymyksiä. Huoli pois, ammatti kosmetologimme auttaa sinua valitsemaan parhaan mahdollisen hoidon. Kysy rohkeasti, jos sinulla on jotain epäselvää. Autamme mielellämme.

Mikä on SKY Kosmetologi?

Sky-Kosmetologi on sertifioitu ihonhoidon ammattilainen. Nimi SKY on lyhenne Suomen Kosmetologian yhdistykseltä. Suomessa tämä nimike on ainoa takuu siitä, että kosmetologi on hyvin koulutettu ammattilainen. SKY-kosmetologin voi tunnistaa sinisestä tähti merkistä.

Mitä minun täytyy ottaa huomioon tullessani tapaamiseen?

Ole valmis keskustelemaan tavoitteistasi ja sairauksistasi. Kosmetologisi on tiedettävä kaikki olennaiset tiedot, jotta hän voi hoitaa sinua turvallisesti ja menestyksekkäästi. Varmista, että vaatteesi ovat mukavat ja käytännölliset.

Kuinka monta tapaamista tarvitsen?

Hoitojen määrä vaihtelee ongelman ja yksilön mukaan. Arvioinnin jälkeen kosmetologi keskustelee hoitosuunnitelmastaan halutulle tavoitteelle.

Täytyykö minun saada lääkäriltä lähete?

Ei, kosmetologit voivat arvioida ja hoitaa ilman lääkärin lähetettä. Tiettyjen vakavien sairauksien kanssa kosmetologi hoidot ovat kuitenkin kiellettyjä. Jos olet epävarma, kysy lääkäriltäsi tai lähetä meille viesti. Autamme mielellämme.

Miten varaan ajan?

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse (+358 50 442 2313 ​) tai käyttää yhteydenottolomaketta sivullamme. Vaihtoehtoisesti voit käyttää nopeaa ja helppoa online-varaussivua, joka on suositeltavin vaihtoehto.

Hoidon kesto riippuu tavoitteistasi ja henkilökohtaisista kaunistautumismieltymyksistäsi. Pitkäaikaisen tavoitteiden pääsemiseen vaikuttaa mm. ihovaivat, sairaushistoriasi ja muut tekijät. Kosmetologisi kommunikoi kanssasi auttaakseen arvioimaan edistymistäsi ja tekee tarvittaessa uudelleenarviointeja parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi.

Kosmetologi on ihonhoitoalan ammattilainen, joka tarjoaa ihania hemmottelu- ja rentoutus hoitoja sekä miehille että naisille. Kosmetologi voi tehdä sinulle erilaisia hoitoja, kuten kasvo, käsi- ja jalkahoitoja, vartalohoitoja, lymfaattisia hoitoja, karvojen poistoa, ripsien värjäystä sekä rentouttavia hierontoja. Kaikki hoidot tehdään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Espoon Parantavat Kädet hyvinvointikeskuksessa on SKY-kosmetologi. SKY-kosmetologit ovat sertifioituja kosmetologeja, jotka ovat valmistuneet kosmetiikasta tai saaneet opetushallituksen hyväksymää pitkäaikaista koulutusta. Tällä hetkellä SKY-Kosmetologi nimike on ainoa tae siitä, että kosmetologi on ehdottomasti hyvin koulutettu ammattilainen. Sky-Kosmetologi nimikettä ei voi käyttää, ellei tutkinto ole suoritettu. Sky-Kosmetologi voidaan tunnistaa sinisestä tähti pinssistä.

Joissain paikoissa mainostetaan erilaisia hoitoja, mutta työntekijä ei välttämättä ole ihonhoitoalan ammattilainen. Yhtenä esimerkkinä on kosmetiikka esittelijä suoramyynti yrityksestä, joka tekee kasvohoito tai pedikyyri esittelyjä osana myyntityötään. Se ei ole ammattilaisten suorittama kasvohoito. Sillä on iso ero, onko ihminen ihonhoitoalan ammattilainen vai joku jolle on opetettu tekemään mukava hoito.

Soita meille numeroon +358 41 318 1231 peruuttaaksesi tai muuttaaksesi varaustasi. Pyydämme ystävällisesti että teet tämän vähintään 24 tuntia ennen hoitoasi. Muussa tapauksessa perimme täyden maksun peruuttamattomasta ajasta.

Kysy meiltä kysymys

Kysy vapaasti hieronta- tai kosmetologihoitoihin liittyviä kysymyksiä puhelimitse tai lähettämällä kysymyksesi alla olevalla lomakkeella. Viestisi lähetetään suoraan henkilökunnallemme, jotka vastaavat sinulle mahdollisimman pian.