Osoite
Henttaan puistokatu 6, Espoo
Aukioloajat
Ma - Pe: 10 - 19
La: 10 - 17

Juha avasi Espoon Parantavat Kädet vuonna 2019 tarkoituksenaan luoda hyvinvointikeskus, joka yhdistäisi klassisen hieronnan ja SKY Kosmetologin kauneushoidot.

Ihmisten auttaminen on tullut Juhalta aina luonnostaan. Hieronta työssä muiden auttaminen sekä sosiaalisuus nivoutuvat tiiviisti toisiinsa ja ne olivatkin oikeastaan tärkeimmät syyt miksi hän päätyi juuri tähän ammattiin. Juhan aurinkoinen ja välitön persoona tekee vaikutuksen ja saa monen asiakkaan palaamaan yhä uudestaan. Oman hyvinvointikeskuksen perustaminen oli vain luonnollinen askel hänen intohimolleen vaikuttaa myönteisesti suomalaisten hyvinvointiin.

Koulutus
Juha valmistui Espoon Hierojakoulusta hierojaksi kesäkuussa 2019. Hän on aina ollut kiinnostunut erityisesti anatomiasta mutta myös yleisesti ottaen ihmisten hyvinvoinnista. Juha pyrkii lisäkouluttautumaan aina kun on mahdollista.

Vapaa-aika
Juhaa odottaa kotona vaimon lisäksi kaksi pientä lasta sekä Nuppu kissa. Vapaa-aikanaan hän nauttii kirjojen lukemisesta, saunomisesta ja puutöiden tekemisestä. Juha on vuosien varrella matkustanut paljon puolisonsa Hannan kanssa ja he ovat säännöllisesti osallistuneet erilaisiin vapaaehtoistöihin.

Pätevöityminen hierojana

 Hierojan ammattitutkinto